Stressledelse

Hvorfor: Vi vil styrke den enkelte leder til at forebygge og håndtere egen samt medarbejdernes stress for øget trivsel i orgnisationen.

Hvordan: Vi vil gennem information, refleksion og værktøjer ruste lederen til at genkende stress og overbelastning, samt bibringe viden om, hvordan den håndteres bedst muligt.

Hvad gør vi: Vi giver effektive værktøjer til både stressgenkendelse og stresshåndtering, målrettet ledere og medarbejdere.

For ledere afholder vi 2-dages kurser, hvor vi giver information om stress, samt konkrete værktøjer til stresshåndtering. Endvidere giver vi muligheden for at gennemføre den svære samtale med en stresset medarbejder (via en skuespiller) og dermed at få feedback på en ellers fortrolig samtale. Du kan downloade brochure om Stresshåndtering for ledere her.

For medarbejdere afholder vi 1-dags kurser, hvor der er fokus på information samt konkrete værktøjer til stresshåndtering. Du kan downloade brochure om Stresshåndtering for medarbejdere her.

Vi tilbyder endvidere individuel stresscoaching for dig, der er på vej til at blive overbelastet, eller måske allerede er sygemeldt med stress. Du kan downloade brochure om Individuel stresscoaching her.