Succes!

Al magt ligger hos dig. Du skal bare gribe den!

Din succes baserer sig på et gennemgående princip, og er grundstenen for alt andet, du bygger din succes på:

Tag 100 % ansvar for dit liv!

At tage 100 % ansvar for dit liv og dine resultater betyder, at du accepterer det faktum at du er ansvarlig for alle de resultater, du producerer. Når du til fulde har forstået, at du – ikke omstændighederne og ikke andre mennesker – er ansvarlige for din succes eller mangel på samme, vil dit liv ændre sig.

En anden måde at illustrere det på, er med denne ligning:

Hændelse + respons = resultat

Her er et eksempel. Hændelsen er at du får en bonus på kr. 10.000,- og vælger at investere beløbet i obligationer. Året efter er afkastet kr. 500,- og din nettoformue er nu kr. 10.500,- og året efter vil der komme nyt afkast og du vil nu være kr. 1.000,- rigere.

Du kunne også have valgt at bruge de kr. 10.000,- på et nyt fjernsyn eller andet forbrug, og året efter vil du ikke have yderligere formue.

Samme hændelse, to forskellige resultater.

Lad os nu tage det ind i din dagligdag. Kan du genkalde dig en hændelse fra det seneste døgn, hvor resultatet kunne have været bedre, hvis du havde responderet anderledes?

  • Spist sundere?
  • Dyrket mere motion?
  • Lavet den svære opgave først og fået en bedre dag bagefter?
  • Taget den svære samtale med en medarbejder eller partner, som havde gjort dit liv bedre?
  • Planlagt dagene bedre, så du nåede langt flere opgaver?
  • Mærket efter og sagt nej til netop den opgave, som tapper dig mest for energi?

Hvis du allerede nu kan genkende nogle steder i din hverdag, hvor du kunne have handlet anderledes, og dermed fået et bedre resultat, er du godt på vej til en forandring.

Så hvis du agerer efter, at du selv har indflydelse på dine egne resultater, udelukkende ved at ændre din egen respons, vil du allerede have ændret flere ting i den kommende tid.

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvad du mener du kan ændre i den kommende tid!

I næste blogindlæg tager jeg fat på nogle af de blokeringer, der kan komme i vejen for din succes, og kommer naturligvis med et par værktøjer, der kan løsne op for dem!